Viihtyisä Ruovesi – Yhdessä olemme enemmän

Kuntamme strategia saatiin huhtikuussa päätökseen ja kuvaamme työtä strategiapuulla. Puun latvan lehvästössä kukoistaa Viihtyisä Ruovesi. Aiomme parantaa puumme elinvoimaa tulevina vuosina entisestään, vaikka ihan nollapisteestä meidän ei tarvitsekaan lähteä liikkeelle.

Elinvoimaa puuhun luovat yrittäjät. Ilman Ruovedellä toimivia yrittäjiä, ei kunnassamme olisi loistavia tuotteita ja palveluita eikä myöskään työpaikkoja. Ruovedellä asioidessa ei tarvitse jonottaa ruuhkissa ja välimatkat sujuvat kauniissa, puhtaissa luonnonmaisemissa.

Elinvoimaa puuhun luovat yrittäjät.

Monet Ruoveden yrittäjistä elävät kesäajasta ja tänne tulevista kesäasukkaista sekä matkailijoista. Vesistömme varteen on sijoittuneet upeat ravintolapalvelut niin veneilijöille kuin muillekin nautiskelijoille.

Luontomatkailu vetää väkeä maastoihimme koko ajan enemmän, yhä useammin he ovat kansainvälisiä matkailijoita. Meille vakiasukkaille ja kesäasukkaille on tarjolla jälleen monipuolinen kattaus kulttuuri- ja musiikkitarjontaa.

Noitakäräjätorilla Ruoveden yrittäjät sijoittuvat yhdelle alueelle, josta heidät on helppo löytää. Alueelle tulee myös Ruoveden kunnan oma osasto, tulkaapa tervehtimään ja kertomaan terveiset meille. Aurinkoista kesää ruovesiläisten palveluiden äärellä!

Sirkku Mäkelä