Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Valot Päällä Ruovesi -paneelikeskustelu

18.4. klo 18:0020:00

MTK Ruovesi ry:n ja Ruoveden Yrittäjien yhteinen Valot Päällä Ruovesi -hanke järjestää paneelikeskustelun Urheilutalolla 18.4. Yksi joukko kunnan vaikuttajia pohtii vastauksia kysymykseen Mihin menet Ruovesi? ja visionäärit sen jälkeen sitten maalailevat ilmaan ideoita ja mahdollisuuksia. Tulossa on ihan varmasti mielenkiintoinen ilta.

Kahvitarjoilu klo 17 alkaen. Tule vastaamaan kyselyymme, voit voittaa 100 euron lahjakortin paikalliseen yritykseen!

Minne menet Ruovesi? -paneeli:
Sirpa Bertling (eläkeläinen), Marcus Hackman (kunnanhallituksen pj), Toni Leppänen (kunnanjohtaja), Anna-Liisa Keinonen (yrittäjä), Arto Kovasin (Visuveden kyläyhdistys) ja Roope Sarvana (maatalousyrittäjä).
Visionäärit vauhdissa -paneeli: Alustaja Pasi Vainio. Heli Haapaniemi (opiskelija), Anna Helin (hyvinvointikoordinaattori), Heikki Hellman (kesäasukas, tutkija, toimittaja), Anna Häyrynen (yrittäjä, luova maalainen), Jussi Mäkipere (yrittäjä, runoilija), Pauli Paananen (yrittäjä, lastenhoitaja) ja Mikko Vartiainen (yrittäjä).
Paneelikeskusteluja johtaa Matti Posio.

Tilaisuus striimataan ja se on katsottavissa myös verkossa ruovesi-lehti.fi -sivujen kautta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ruovesi-lehden kanssa.

Tervetuloa!

Valot Päällä Ruovesi -hanke on hakenut rahoitusta Leader Pokolta.


Tapahtuman tiedot:

Tapahtuman ajankohta:

18.4. klo 18:00 - 18.4. klo 20:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Ruoveden Urheilutalo
Pirkantie 4
Ruovesi, 34600
+ Google Map