Ruovesiläiset – kävelevät käyntikortit

Pitkä, kuuma kesä suuntaa kohti syksyä ja saamme edelleen nauttia aurinkoisista päivistä. Kesällä Ruoveden raitilla näkyi virkistävän paljon väkeä: jopa siinä määrin, että monista suosituista paikoista loppui pysäköintitila.
Ruoveden laivaranta sai kiitosta monesta eri suunnasta. Kaunis satamamme palveluineen houkutteli yhä useampia poikkeamaan, kun palveluiden tarjonta oli saatu vastaamaan paremmin kysyntää.
Kesän tapahtumat onnistuivat: kiitos niistä kuuluu lukuisille eri yhdistysten talkootyöntekijöille.

Kesällä ei ole ongelmia saada paikkakunnalle väkeä, mutta syksyn ja talven tullessa erityisesti yrityksillä on haasteita: on vaikeaa saada työntekijöitä. Sehän on positiivinen ongelma – kunnassamme on töitä!
Kunta kutsuu yhdessä paikallisen pankin kanssa yrittäjiä mukaan ideoimaan asuntotarjontaa, sillä tulevat työntekijät haluavat ajantasaiset vuokra-asunnot kodikseen. Ilman muuta niitä on saatava tarjolle!
Voimme houkutella kuntaamme lisää asukkaita hyvällä, ulospäin suuntautuvalla ja positiivisella markkinoinnilla. Se lisää jokaisen kuntalaisen hyvinvointia, sillä olemme kaikki käveleviä käyntikortteja.
Kunnan ja yrittäjien on siis tehtävä entisestään tiiviimpää yhteistyötä elinvoiman lisäämiseksi. Siksi toivon, että kynnys yhteydenottoon olisi mahdollisimman matala. Oli sitten kyse uuden yrityksen perustamisesta, koulutus- tai työvoimatarpeesta tai yrityksen kehittämisestä – kuntaan kannattaa olla yhteydessä.

Lähetän yrittäjille tiedotekirjettä 2–3 kuukauden välein. Ellet ole saanut sitä, iImoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen: sirkku.makela@ruovesi.fi, niin lisään sinut listalle.
Syksyn tapahtumatarjonnassa luvassa on muun muassa on talouden tunnuslukujen avaamista, asiakaspalvelukoulutusta sekä rivitalohankkeen ideointia.
Rakennetaan yhdessä parempaa Ruovettä!

Sirkku Mäkelä