Ruoveden Yrittäjien syyskuulumiset

Instagram-koulutus ja Taneli Katila IdealDIgistä.

– Löysittekö tän? Huutelee Taneli Katila Idealdigistä Osuuspankin kokoussalissa. Instagram-koulutus on hyvässä käynnissä.

Ruoveden Yrittäjät järjestävät reippaasti käytännönläheisen Instagram-koulutuksen lokakuun loppupuolella. Pöydissä kuuluu matalaa pulinaa ja kännykät kuumana yrittäjät luovat Instagram-profiileja ja muuttavat tilejään yritystileiksi.

– Tossahan se on ihan keskellä, kuuluu takarivistä. Kolmattakymmentä yrittäjää on lähtenyt rohkeasti tutustumaan Instagramin maailmaan. Koulutuksen aikana tutustuttiin Instagramin perustoiminnoista yksinkertaisiin mainostoimintoihin.

Edeltävällä viikolla Ruoveden yrittäjät olivat juhlineet Mäntän Klubilla Vuoden yrittäjää ja nuorta yrittäjää yhdessä Mänttä-Vilppulan yrittäjien kanssa.

Ruoveden vuoden yrittäjä on Maanrakennus Unto Viitanen Oy ja vuoden Nuorena yrittäjänä palkittiin Aarne Kulju, yrityksellään Akome Oy. Lue juttu vuoden yrittäjistä Ruovesi-lehdestä.

Aikaisemmin syksyllä 5.9. yrittäjänpäivänä Yrittäjät kokoontuivat illallistamaan seurakuntakeskus Aatokseen. Tänä vuonna Ruoveden Yrittäjät kutsuivat mukaan kunnan 4H-yrittäjät. Juttu 4H-yrittäjistä löytää täältä.

Vuoden viimeinen aamukahvitilaisuus on tulossa 5.11. Monitorilla ja yrittäjien joulukausi avataan 25.11. Pimeellä perjantailla erilaisilla tapahtumilla.