Kesä-Ruovesi vauhdissa

Keskikesä on juuri ohitettu ja Ruoveden kesä on parhaassa vauhdissa. Maalla kun ollaan on heinätöitäkin ehditty tehdä tänä kesänä.

Satoa on korjattu myös Studio Ruovedestä. Ruoveden kunta on teettänyt yhdessä yrittäjien kanssa pirteitä videoita paikallisista palveluista. Ruoveden kunta julkaisee videoita Facebookissa ja ne ovat saaneet mukavasti pöhinää ympärilleen. Ruoveden strategiasta tuttu lintu vilahtelee videoissa myös.

Juhlamielellä ovat olleet myös useat yritykset, jotka ovat saaneet viettää pyöreitä vuosia. Vuosirenkaita laskettiin keväällä ProSilvassa ja Ruhalan Seolla. Kesäkuun puolella tasavuosia viettivät Vinhan kirjakauppa tarjoilujen kera sekä Kukkapaikka sävelien saattelemana.

Muitakin juhlijoita on kesän alkuun mahtunut. Juhlissa on hauska tilaisuus erottua ja tuoda omaa persoonaa peliin. Silloin saa yrittäjä näyttää hauskan tai yllättävän puolensa ja mikä mukavinta on saada väki liikkeelle.

Kesä on muutoinkin juhlan aikaa. Varsinkin täällä maalla. Ruovesi on loistava alusta kesälomalle. Täällä pääsee rauhoittumaan luonnon helmaan, mutta tasapainoa antavat monet iloiset juhlat, konsertit ja tapahtumat.

Noitakäräjäviikko pyörähtää käyntiin todella runsaalla kattauksella erilaisia tapahtumia eri puolilla Ruovettä. Toista kertaa Käräjätorilla on paikallisten yrittäjien oma torialue ja yhteisteltta Apteekin ja Vinhan kirjakaupan välimaastossa.

Ennen Käräjäviikkoa nautitaan kuitenkin Musiikkia!Ruoveden elämyksistä. Mummon mökkiin pääset tutustumaan näyttelyn ja teatterin muodossa vielä Käräjäviikon jälkeenkin. Katettu katsomo kutsuu sateellakin teatteriin.

Vilkkaaseen Ruoveden näyttely- ja tapahtumakalenteriin kannattaa tutustua myös täällä Ruovesipalvelee-sivustolla.